Vitaliteit coaching

Wat is Vitaliteit coaching?

LeefVitaal is gespecialiseerd in jouw vitaliteit. Vitaliteit is meer dan alleen gezondheid. Het is voornamelijk onze levensstijl die effect heeft op ons lichaam en op onze geest. Het drukke bestaan kan voor vele klachten zorgen.

De letterlijke vertaling is “energie om te leven” ook wel “levenskracht”. We kunnen dit vertalen naar fysieke-, emotionele- en mentale vrijheid om ons maximaal te kunnen ontplooien en daarmee de kwaliteit van het leven te verhogen. LeefVitaal helpt u graag met uw specifieke hulpvraag of doelstelling.

Waarom het 14 weken vitaliteitstraject?

Sinds het bestaan van onze praktijk, is er veel vraag geweest om verschillende leefstijlinterventies samen te voegen. LeefVitaal werkt hedendaags volgens de GLI. De gecombineerde leefstijl interventies zoals; bewegen, voeding, slapen, drinken, ontspanning, etc., hebben dus kennelijk invloed op jouw vitaliteit.   Het 14 weken vitaliteit traject die LeefVitaal aanbied, gaat over het toepassen van deze leefstijlinterventies hebben een zeer positieve resultaat op jou vitaliteit. Wil je meer weten over dit traject, maak dan vrijblijvend een afspraak met ons!

Gratis adviesgesprek

Vul het formulier hieronder in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.