Kickboksen

Tarieven

1x Per week: €26,00 p.m.

2x Per week €34,00 p.m.

Onberperkt  €41,00 p.m.

Losse les     €12,50

Gratis proefles?

Vul het onderstaande formulier in om een proefles aan te vragen.

Kickboksen

Kickboksen is een erg populaire sport en wordt door verschillende doelgroepen beoefend. Oorspronkelijk is kickboksen een combinatie van taekwondo en karate, waarvan verschillende stoten en trappen zijn afgeleid. Daarentegen heeft het kickboksen, wat wij in Nederland kennen, meer weg van thaiboksen. Het verschil is dat elleboog- en kopstoten bij thaiboksen wel zijn toegestaan en bij kickboksen niet.

Lestijden Kickboksen

Dinsdag-, en donderdagavond van 19.00 uur en zaterdagochtend 10.00 uur. Trainingen duren 1 uur.

Leuk voor iedereen

Bij LeefVitaal trainen we in groepsverband dat zowel door vrouwen als mannen wordt beoefend. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met plezier traint. Dit houdt in dat iedereen zelf zijn stoot- en trapintensiteit bepaald in de training.

In juli 2018 zijn we gestart bij Sportcentrum de Knotwilg in Steenbergen. Op dinsdagavond, donderdagavond en zaterdagochtend worden er trainingen gegeven voor senioren. Deze trainingen duren 1 uur. In de lessen zorgen wij voor de juiste sturing en coaching op aanvals- en verdedigingstechnieken. Natuurlijk is plezier maken het allerbelangrijkst. 

Wil je een keer los deelnemen aan een groepsles of een keer extra sporten buiten je abonnement om, dat kan voor € 12,50,-